31 Supermum influencers in Malaysia

Monday, August 14, 2017

Pagi tu tengah siapkan kerja kerja business, husband datang bagitau yang nama Ainul tersenarai dalam 31 supermum influencers in Malaysia .. Apa tu? hahaha terkejut pulak. Tak pernah tahu apa apa pun pasal ni. Rupanya kezen husband yang bagitau dia.

Terima kasih TheAsianparents Malaysia kerana memilih Ainul diantara 31 orang itu. 30 orang lain yang lebih hebat









Tak tau la apa yang influencers  nyer kan. Blog ni Ainul tulis suka suki aje. Dari zaman sebelum kawen, pregnant, menyusu, berpantang. Memang banyak kisah mak mak , anak anak la.

Yang follow Ainul tak kira la di blog, IG or FB ke terima kasih banyak banyak. Segala teguran, nasihat amat Ainul hargai. Semoga apa yang Ainul kongsikan sedikit sebanyak memberi manfaat kepada semua. Maaf la kalau ada penulisan yang mengganggu korang ye.


Jemput la follow Ainul di Instagram :  ainul_mustafa dan facebook Ainul Mustafa


LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments