Peluang Business Tanpa Modal Puluh Ribu

Tuesday, April 18, 2017

Zaman ekonomi tak stabil ni, ramai yang mula mencari cari peluang business part time. Malah golongan professional seperti jurutera, doktor juga pun turut ambil peluang buat part time business. Kalau kita boleh keje kuat sikit dan dapat lebih untuk diri sendiri, keluarga apa salahnya kan. Ada lebih boleh cepat cepat settlekan hutang, bawa anak anak travel, bagi duit lebih kat mak ayah.

Jom Jadi Pengedar VIVIX


Ainul nak ajak kawan kawan yang berminat nak jadi pengedar vivix. Alhamdulillah sambutan vivix ni sangat la bombastik. Setiap hari ada je yang nak order.

Antara wasap yang diterima semalam. Belum masuk call lagi ni. 





Pada 1 Jan 2014, Alhamdulillah saya membuat keputusan untuk resign sebagai engineer dan focus pada business Shaklee saya. Alhamdulillah masa saya resign income Shaklee saya sudah mencecah 5 angka. 3 kali ganda dari gaji enginner tau. Kalau nak income macam tu di office maybe kena tunggu umur pun 40an. Bila serius buat business sebelum 30 tahun saya sudah rasa






5 Tahun dalam Business ini dan Ainul yakin business Shaklee paling mudah dan tidak memerlukan modal yang besar. Sangat sesuai untuk mereka yang ingin tambah pendapatan tetapi tiada modal.

Product Shaklee yang sesuai untuk semua golongan. Dari anak dalam rahim sehingga warga tua.
Anda berminat untuk jadi Pengedar VIVIX seperti saya






Special untuk yang mendaftar dengan saya


Apa yang best sangat dengan kami berdua ni?







1. Baru setahun buat business Shaklee sudah berjaya mendapat award Top 10 New Income Leaders.


2. Setiap tahun mendapat award business Growth. Dimana business kami sentiasa berkembang


3. Pengedar Shaklee yang berjaya mencapai 5 angka sebelum umur 30 tahun.


4. Pengedar Shaklee yang berani resign sebagai jurutera dan stop buat PHD yang konon lebih terjamin kehidupan masa depan dan kami suami isteri full time bersama sama buat Business Shaklee


5. Pengedar Shaklee yang 100% menggunakan blog sebagai marketing tools online.


6. Pengedar Shaklee yang turut mengajar SID lain bagaimana mahu menjana income menggunakan blog


7. Ini dia Google Analytics blog kami dimana setiap hari beribu beribu potential customer masuk tanpa henti.







8. Artikel blog kami yang viral dan menyebabkan berpuluh puluh SMS, whatspp masuk setiap hari


Personal coaching bagaimana saya menjual menggunakan medium blog sehingga artikel blog viral dan sms masuk tanpa henti untuk membeli






Business ini sangat sesuai untuk mereka yang professional, sibuk sebab saya sendiri hanya menggunakan 100% medium online sebagai marketing


Blog : www,dietdietsihat.com


Saya juga akan kongsi RAHSIA saya menjual 50 botol vivix dalam masa 1 bulan .. Ini adalah dari group business dimana saya telah mendapat pengikhtirafan dari mentor saya sebab berjaya mencatat antara sales vivix tertinggi bulan itu



berjaya jual 50 botol vivix dalam masa 1bulan. 1 botol vivix untung runcit RM100. Kalau 50 botol? itu baru sahaja untung runcit…belum masuk bonus bonus lain yang company akan bagi.

Modal business berapa?

Soalan pertama orang akan tanya. Modal menjadi pengedar vivix ni ada 2 cara

1. Daftar ahli RM69. itu je. Kemudian boleh mula promosikan vivix. Ada orang nak beli, tunggu dia bank in duit boleh beli secara online atau pergi ke mana mana branch Shaklee. Tak perlu dahulukan duit pun kannn.. Modal berniaga datang dari customer. Dapat lagi untung runcit..ishhhh 


2. Cara kedua adalah dengan beli vivix 2 botol. Bila beli 2 botol vivix terus layak dapat free membership dan dapat 1st bonus dari Shaklee. 2 botol vivix tak sampai RM1k pun. 1 botol sendiri minum dan 1 lagi jual. Bila kita sendiri dah rasa vivix tu, rasa efek dia tak susah nak jual. 


VIVIX tu apa?


vivix ni makanan tambahan atau vitamin .. Boleh baca lagi di SINI  . Terlalu banyak kisah kejayaan pengguna vivix. 



Berminat nak join.Macammana nak contact? 


Boleh hubungi Ainul di 0133612717 atau email di ainulfadzilah@gmail.com







Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments