DD Cushion Yang Best dan Buat Muka Flawless gitue..

Friday, April 28, 2017

Dah lama tak beli makeup sebenarnya. Entah kali ni rasa nak beli pulak. Ternampak iklan di facebook pasal dd cushion ni. bb cushion la dd cushion la. Tak tau la apa beza nya uolss. pakai je. janji akak nampak cun.hihihi

Kebetulan pulak adik jual dd cushion jenama Nieve. ok la try la. Harga pun tak mahal sangat. Sesuai la untuk percubaan






ok tak? hihihii ... apapun Ainul suka. muka rasa moist dan tak bercapuk sangat. DD cushion Nieve ni
3 in1 foundation,concealer and powder. moisturize your skin all day long, protect your skin from UVB with spf 50+, light texture, give you a glowing and flawless look

So tak payah nak tepek 10 benda macam macam kat muka. Dah jadi mak mak ni buat kerja kena pantas. Tapi tak bermakna kita tak boleh nak make up bergaya kannnn








Lipstik Nieve pun ada. Suka sangat warna pastel dia. lipstik ni dapat free masa beli dd cushion. Rasa nak beli lagi warna lain



Oklah siapa yang berminat nak dd cushion ni boleh contact adik Ainul ni ye. Nama hampir saya jadi sila jangan confuse.


Contact Ainal Mustafa 018-3218006 ye 


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments