32 Minggu

Sunday, April 02, 2017

Pejam celik pejam celik dah 32 minggu dah. 32 minggu apa? hihihi tak cerita sangat pun pasal pregnancy kali. Kesian baby. dah 32 minggu pregnant anak ke 3.

Alhamdulillah sihat, baby pun sihat. Kesihatan sepanjang pregnant pun baik. Awal awal pregnant tu ada la mabuk, mual semua. Sekarang ni terasa keberatan membawa perut. Perut kali ni pun sangat besar compare 2 yang sebelum ni. Semua orang tegur. huhuhu

Ada kencing manis ke? Alhamdulillah 2 kali minum air gula. Bacaan gula dalam darah normal. Tekanan darah pun normal, hb pun normal.

Persiapan baby dah siap? Sebenarnya belum beli apa apa lagi. huhuhu teruk kan. Adoi apsal la malas sangat ni. Semua nak last minit. hihihii

Anak ketiga pun still nebes, berdebar jugak. Still kena beljar teknik yang betul untuk push. Still belajar ilmu breastfeeding walaupun 2 orang anak sebelum ni full breastfeeding..

jangan stop belajar kan.. lagi banyak kita belajar lagi banyak ilmu baru kita tahu.

Kawan kawan doakan saya selamat bersalin ye. Thank you







LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments