Cara Pantas Buat Business Online dapat 4 angka Tanpa Perlu Modal Ribu Ribu...

Thursday, March 23, 2017

Ekonomi sekarang yang makin menghimpit. Harga barang semua naik akan tetapi gaji nak naik RM100 sebulan pun susah. Maka ramai yang makin bijak dalam membuat extra income dengan business online.



lambakan business online juga memeningkan kepala. Ada yang bagus ada yang tidak. Malah ramai yang tertipu dengan skim cepat kaya. Terpaksa labur puluh ribu dengan MLM. Bukan makin menyenangkan malah makin tersepit


Cara Pantas Buat Business Online dapat 4 angka Tanpa Perlu Modal Ribu Ribu...

Kami suami isteri Faiz & Ainul pengasas kepada Chromatic Family ini. Kami mula makan Shaklee pada tahun 2011 dimana isteri mula megambil Shaklee sebagai makanan tambahan untuk tenaga, kulit cantik dan membantu dalam penyusuan anak pertama kali.


Pada Jan 2012, kami telah mendaftar sebagai ahli Shaklee. Mei 2012 baru lah kami serius untuk mengorak langkah serius dalam business dan June 2012 kami telah berjaya mencapai pangkat pertama dalam Shaklee , berjaya mendapat 4 angka dengan business Shaklee walaupun masih lagi bekerja sebagai jurutera (Ainul) dan sibuk dengan research PHD ( Faiz)






Antara koleksi Award kami. 






Award di Anugerah di USA



Apa yang best sangat dengan kami berdua ni?


1. Baru setahun buat business Shaklee sudah berjaya mendapat award Top 10 New Income Leaders.


2. Setiap tahun mendapat award business Growth. Dimana business kami sentiasa berkembang


3. Pengedar Shaklee yang berjaya mencapai 5 angka sebelum umur 30 tahun.


4. Pengedar Shaklee yang berani resign sebagai jurutera dan stop buat PHD yang konon lebih terjamin kehidupan masa depan dan kami suami isteri full time bersama sama buat Business Shaklee


5. Pengedar Shaklee yang 100% menggunakan blog sebagai marketing tools online.


6. Pengedar Shaklee yang turut mengajar SID lain bagaimana mahu menjana income menggunakan blog


7. Ini dia Google Analytics blog kami dimana setiap hari beribu beribu potential customer masuk tanpa henti.



8. Artikel blog kami yang viral dan menyebabkan berpuluh puluh SMS, whatspp masuk setiap hari


Berminat nak buat extra income dengan Shaklee. tapi tak tahu caranya?


Special Mac ini.. Cepat daftar sekarang !!

Apa yang akan kami kongsikan nanti?


1. Customer tanya makan vitamin ni akan efek buah pinggang ke? zass anda akan terus dapat jawapan di sini dan dengan mudah terangkan pada customer.. kenapa, bagaimana vitamin Shaklee terbukti berkesan makan untuk 20 tahun pun

2. Perkongsian dari Master Coordinator to be Najihah Razali yang tak pernah miss pergi trip dengan Shaklee setiap tahun. Tahun ni juga dia akan belayar naik cruise ke krabi-phuket secara PERCUMA.
Jadi macammana nak dapat macam dia dapat? pergi bercuti mewah dengan percuma... Cara pantas yang WAJIB anda tahu dan bakap terbang ke Bangkok tahun depan

3. Tips RAHSIA macammana dari tulis blog sekali tapi boleh dapat sales masuk tanpa henti.. wow !! takat jual vivix 10 botol tu sebulan tu boleh la sangatttt.. bayangkan 1 botol vivix untung RM100. kalau 10 botol? RM1000 untung runcit tu baru

4. " saya takde la anak nak buat business "
Alasan kenapa tak boleh naik supervisor. yang ada anak 10 orang buat biz pun tak naik naik supervisor jugak. Macammana tu? tang mana silapnya kita.

Semuanya akan kami jawab, bantu anda semua berjaya dalam Shaklee SABTU ini...

Tarikh : 25 mac 2017
Masa : 3 - 7 ptg
Tempat : Supermom Opis, Condo Indah Alam, Batu 3 Shah Alam


CEPAT DAFTAR HARI INI... Tempat TERHAD untuk 10 orang sahaja.. SPECIAL SECRET yang 10 orang sahaja aka tahuuuuu

daftar di sini SEKARANG sebab banyak seat dah booked > http://bit.ly/2nKVkSY



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments