Anak Belajar sambil Menari Bersama ZooMoo

Sunday, March 26, 2017

Zaman serba canggih ni tidak dinafikan anak anak mudah cenderung belajar sesuatu dari media massa. Tak semua rancangan tv itu tak bagus. Yang penting kita sebagai ibu bapa harus la bijak memilih yang terbaik, sesuai untuk mereka.

 Ainul tak halang Maryam Arreessa tengok tv. cuma kena pilih la dan bukan 24jam mengadap tv je. Tengok youtube pun sama tapi Ainul tak bagi ipad, handphone. Ainul sambung ke TV. Alhamdulillah Arreessa dan Maryam boleh bercakap bahasa inggeris dengan baik gara gara suka tengok beberapa channel kat youtube. Pastikan yang betul ye.




Rancangan kanak kanak yang terbaru di Astro 619 iaitu ZooMoo. ZooMoo merupakan sebuah saluran Astro yang berpaksikan informasi dan program interaktif tentang kehidupan haiwan. Bukan sahaja menarik untuk tontonan kanak-kanak, malah saluran berkenaan sesuai ditonton ibu bapa bagi merangsangkan dan membantu perkembangan anak-anak.




Jom dapatkan ZooMoo Goodies Bag. Caranya mudah je 




1) Sila ke event ZooMoo diSunway Pyramid 23-26 March 2017 dan ambil gambar di photo wall mereka
2) ipload gambar di IG dengan  #zoomooasia
3) Follow mereka di  Instagram (@zoomooasia)
4) Tunjuk gambar korang tu kepada staff dan redeem *limited edition ZooMoo Goodie Bag (*while stocks last)

23-26 MARCH 2017
11AM - 9PM
SUNWAY PYRAMID MALL (KUALA LUMPUR)
LG2 CENTRAL AVENUE

Check http://zoomoo.tv/events for more information.


Jangan lupa tengok ZooMoo Groove on Astro Ch 619!
Premieres Wednesday 5th April at 3:20pm
(repeats 7:20pm and Thursdays at 7:20am & 11:20am)


Disekitar majlis ZooMoo Groove LIVE Jumaat lepas





LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. first time tahu pasal zoomoo ni masa bawak anak saya pergi Parenthood playland kat sunway putra mall hari tu

    ReplyDelete