Tips muka segar Dalam Masa 1 Minit.. Sapu Sapu je dah Segar

Tuesday, February 14, 2017

bila nak keluar kulit nampak kering, pucat, kusam je. Lagi lagi musim tak menentu sekarang kan. Panas la .. kalau dah panas terik pulak tu. kalau jenis kulit kering, sensitif lagi la. Kering tu sampai boleh menggelupas.

Tips mudah hanya sapukan miracle water ni je. zass kulit terus rasa segar, lembut, lembap..

Kandungan dalam miracle water ni pun 100% dari tumbuhan . Jadi janga risau bahan kimia yang lagi merosakkan kulit

  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan



   



Nak dapat miracle water ni whatsapp ke 0133612717

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments