Hilangkan eye bags atau lingkaran Hitam Bawah Mata dengan Cepat Guna Krim ni ajee

Saturday, December 10, 2016

jadi mak mak ni korang jangan mimpi la nak tidoq lena. tidur dibuai mimpi mimpi indah aje..lagi lagi bila anak umur bawah 2 tahun. Setiap malam confem asyik bangun nak menyusu. Itu hakikat yang kita kena terima bila kita bersedia untuk menjadi seorang ibu

Bila tidur asyik tak cukup, tak lena muka pun boleh jadi sembap.Muka tak bermaya dan paling obius tang mata la. Mata jadi lebam, orang cakap lingkaran hitam bawah mata atau eye bags. benda biasa je kan tapi kalau tak dikawal boleh jadi makin teruk dan buatkan kita nampak lesu, dan nampak lebih tua dari usia sebenanr. Oh ! NO !!!



Semua wanita nak nampak cantik, vogue, ceria, menarik depan suami dan orang lain pun kan. Baru la ada keyakinann diri. Ni jumpa kawan kawan yang sebaya tapi kita nampak lagi tua. adoi!! siapa la yang sanggup nak terima kenyataan iteww


Ni Ainul nak share 1 krim best punya. dah la best lepas tu takde bahan kimia tau. 100% organik dan selamat untuk mata. Siapa yang pakai contact lens pun bagus pakai.



6 Cara Pakai Krim Mata (Eye Cream) Dengan Betul Supaya Berkesan


  1. Gunakan hanya jari manis untuk meratakan krim mata kerana hanya jari ini mempunyai pressure paling lembut 
  2. Jangan tarik kulit sekitar mata 
  3. Jangan gosok krim mata, tapi tepuk-tepuk lembut dengan jari manis untuk membantu penyerapan 
  4. Gunakan hanya sedikit krim mata (size of a pea) 
  5. Tak perlu apply terlalu dekat dengan mata kerana krim mata boleh menyerap dalam jarak 1 inci di sekitar kulit mata 
  6. Bagi yang menggunakan mekap, tunggu minima 90 saat sebelum menggunakan concealer


Terbukti secara klinikal:


  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu 
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu 
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu 
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu 
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu 
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata 
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut 
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap




Tengok la akak cantik ni. ada 3 dah tau tapi muka still cun macam budak sekolah. 







Harga eye treatment ni murah je uolss. 1 tiub hanya RM55 je.

Nak order kat mana? 

Boleh whatsapp akak cantik di 013-3612717 ye. 

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments