Satin Shawl Cantik di velria

Tuesday, September 13, 2016

Assalamualaikum dan selamat pagi. dah lama tak kongsi pasal fesyen kan. hari ni nak share dengan korang satin shawl. dulu Ainul tak suka pakai stain shawl ni. leceh dan susah nak paai. lagi lagi bila ada anak kecik. lagi satu tak suka sebab satin ni kalau kena brooch kang tertarik benang dia. mungkin tu kalau satin murah dan kualiti teruk la kan.

Percumaan pertama beli satin shawl di Velria . Harga pun tak mahal sangat dan packing dia cantik. kotak shawl Velria ni cantik. terus teruja nak beli. hihihi




cantikka kotak Velria ni. comel sangat. corak, warna shawl pun sweet je. Harga hanya RM49. kalau nak offer korang pergi website dia kot kot ada discount > http://velria.com/


nak pakai shawl ni pun tak susah, senang bentuk dan tak nipis. satin shawl yang berkualiti tinggi.

yang penting pakai shawl ni boleh nampak muka tirus.. syarat wajib tu. hihi






Kepada peminat satin shawl, meh beli satin shawl cantik di velria

Instagram : VELRIA

Facebook : VELRIA

Website : velria.com





LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments