Idola saya dalam Business

Friday, September 16, 2016




Dari kecik kami selalu kongsi rahsia. sampai 1st time dia nak p dating jumpa bakal abang ipar ( dah jadi abg ipar pun skrg) pun ajak saya. gaduh pun kuat jugak.huhuhuhu

kami selalu berkongsi impian.. dan orang paling faham saya adalah dia. kalau nak luahkan apa apa mesti bgtau dia. dia pun apa apa mesti bgtau saya dulu.

Bila dia resign dan focus full time buat business saya diberi amaran " jangan bgtau mak ayah tau"

rahsia disimpan elok..mak ayah tau sendiri.huhuu

Saya kagum dengan dia. sebab dia kuat. walaupun kuat teriak..hihihi tapi dia kuat semangat.

Saya belajar jadi kuat dalam business dari semangat dia. saya belajar ilmu berniaga juga dari dia.

bila saya diuji dalam business... bahu yang saya nak nanges adalah dia. huhu

Dia mak kepada anak 4 tapi berjaya dalam business dan hal keluarga. itu pun kena belajar dari dia..

dialah kakak tersayang Aida Fazlin . kadang kadang dapat whatsapp tanya " hang ok ke? business ok? "

terus berjurai air mata. tak payah cakap. instinct dia macam mak.

terima kasih atas sokongan dan semoga legasi Mumsluv terus cemerlang dan gemilang..

doakan adik hang yang cun lagi comel ni terus kuat dan berjaya.

** dah puji kannn nak baju selai. hahahahaha







LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. ooowh ye ke.. tahnks for sharing. hehehe. saya punya idola plak - Tony Fernandez & vivy yusuf

    ReplyDelete
  2. la kakak ker.pernah p butik kat.tmn putra kajang. menarik. boleh la review baju lepas nii. hehe

    ReplyDelete