Pedih! Bila husband gelak saya Gemuk !!!

Sunday, August 14, 2016



Husband selalu gelak tengok gambar saya pakai tudung purple tu..

berat masa tu hampir 70kg tau. masa tu tak pregnant pun. Arreessa dalam umur 2tahun 5bulan. Masih menyusukan dia.

gambar tudung kelabu masa ni mak anak 2 orang. Maryam berusia 2 tahun.

lama bebenor nak kurus...

biar lama asal dapat...

nak cepat kurus tapi cepat naik balik nak buat apa.. lepas tu stress. dah la die kemain sampai nasi tak makan. makan sayur jekk. sayur pulak tu dah kena racun serangga la. apa zat yang korang dapat? badan banyak toksin.

Feb 2016, berat dalam 63kg. huhuhu

masa tu kami buat health check. sekali terkejutzzz tengok viseral fat bacaannya 9 !!

jangan tak tahu masa pakai tudung purple viseral fat 12 ( HIGH tu)

bacaan 9 masih normal tapi sipi sipi lagi nak masuk zon tinggi.

masa tu jugak cuba buat detox parasit. ok la berat turun la sikit.

paling syiokk adalah bila buat DETOX Shaklee. 3 hari menjadi kambing. korang boleh refer sini menu detox Ainul > MENU DETOX

7 hari buat detox shaklee ni berat turun jadi 59kg.

Bila masuk bulan ramadan , buat lagi detox shaklee. Sahur, berbuka tetap makan nasi. makan macam biasa tetapi bila dah buat detox shaklee dulu makan sikit pun dah rasa kenyang.

latest berat 56kg. misi nak nyahkan 6kg lagi. viseral fat 6 ( normal)

sejak bersalinkan Maryam sampai hari ini, setiap hari ada sahaja orang tanya set kurus selepas bersalin.

entry blog ni > http://www.ainulmustafa.com/2015/07/kurus-selepas-bersalin-susah-tau.html

dah berjaya hasilkan beribu sales sebulan..

Nak kurus selepas bersalin?

Nak kurus tapi susu ibu tetap banyak

Nak kurus tapi nak makan nasi !!!

Ask me HOW !!

AinulMustafa
013-3612717
www.ainulmustafa.com


LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments