Makeup dari Korea Yang Murah Dan Boleh Menang MacBook Air

Monday, July 25, 2016

Ainul dari dulu suka tengok orang korea makeup. Kalau tengok cerita korea, make up mereka sangat natural gitu. tak over sangat. Bila terjumpa website Althea website makeup dari korea ni teruja sangat.  Selalu ingat bila beli barang dari korea mesti mahal sekali bila tengok di website Althea ni murah je tau. 

Semuanya dihujung jari je sekarang.beli barang dari Korea  pos ke Malaysia pun tak lama mana. memang terbaik servis Althea ni. Lebih teruja sebab kotak dia pink!! 


Kalau korang nak tahu, setiap pembelian RM150 ke atas korang akan dapat FREE DELIVERY tau. bestkan.. Jadi sangat berbaloi membeli di Althea

Apa yang Ainul beli di Althea ni .. jom kita tengok. make up ni kena sorok la dari Maryam & Arreessa. Pantang kalau nampak. sibuk nak makeup jugak


ni lipgloss Pheromone Lip LacquerColorRosy Red . harga after discount 69% hanya RM37. Suka sangat lip gloss ni sebab baunya wangi. berbau rose. rasa nak makan..hihihi. Waran rosy red yang wow! terasa sexy bibir akak. 


Compact Powder Skinfood Peach Sake Pore Pact . Bila pakai compact powder ni kulit rasa ringan. tak rasa tebal bermake up sangat. senang nak cuci jugak. Ianya tak terlalu besar jadi sesuai dimasukkan dalam hang bag. simple dan praktikal untuk mak mak yang selalu abwa bag besar tapi penuh dengan barang anak anak. 


Tak pernah pakai bb cream. jadi bila di Althea ada teringin nak cuba. Di website Althea ni ada review oerang lain yang pernah pakai. jadi senang kita tengok testimonial orang kan. lagi lagi macam Ainul yang tak pandai sangat bab make up ni. 

Ainul pilih Missha Perfect Cover BB Cream. Memang best BB Cream ni. ringan, tak terlalu berminyak. nak pakai pun senang tak buat muka rasa macam heavy sangat dengan make up. di Althea korang akan dapat discount yang super best. 


Ainul pilih It's My Cushion Puff sebagai extra kepada yang ada. sebab ini selalu hilang kena main dek anak anak. huhuhu



antara benda make up yang Ainul tak reti pakai. Tapi sebab Althea offer best jadi Ainul beli untuk cuba. Masa ni la nak belajar kan. kalau tak sampai bila tak pandai. Ainul shadow ainul pilih Witch's Pouch shadow for Eyes .


20 July lepas Althea ni telah menyambut ulang tahun yang pertama. Happy Birthday Althea. 


Bersempenakan ALTHEATURN1, Althea akan menganjurkan "Althea's Birthday Celebration bermula 20th - 31st July, 2016". Excited tak?? Di mana, anda semua berpeluang mendapatkan;


  • Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
         For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.


  • Free Goodies for first 1,500 shoppers
          Full size beauty products. While stocks last. 


  • Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE! Rebate will be credited into your account. 



1,500 shopper yang terawal sahaja berpeluang mendapatkan goodies gift special dari Althea. Guna kan code > ALTHEATURNS1




Dalam kotak pink Althea tu nanti ada terselit sekali DIY Party Kit 

Jadi, jangan lupa join #AltheaTurns1 Instagram Contest dimana anda berpeluang memenangi hadiah menarik seperti Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits, and beauty hampers from Althea! Total keseluruhan hadiah berjumlah KRW10,000,000 untuk dimenangi. 

Contest bermula pada hari ini iaitu 20th July until 15th August, 2016. 

letak hashtag #altheaturns1 tau





Website: www.althea.kr
Instagram: @altheakorea



Jom join contest !!

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. Hye Ainul, this is Mira from Althea. We would like to thank you for sharing out tips about Althea and also joining in our online Birthday Party. We hope you had fun :)

    ReplyDelete