Western Food Sedap Di TTDI Kuala Lumpur

Wednesday, June 08, 2016

Sekali sekala dapat makan western food best jugak kan. Tapi kannnn nak cari western food yang sedap dengan harga berpatutan dan halal adalah susah. Kebanyakkan nya mahal baru la sedap. Nak tak tahu tempat makan western food yang sedap di Kuala Lumpur ni? 


Baru baru ni Ainul pergi ke TTDI Kuala Lumpur. Ajak husband makan di KulCats Barrio Taman Tun Dr Ismail, KL . Senang sangat nak cari cafe ni. Korang tahu One Utama tak? dekat sangat dengan OU ni.  Cafe ni terletak berdekatan area deret kedai kawasan perumahan. 




Suasana cafe yang sempoi, relax dan selesa. Bawa anak anak pun sesuai sangat. Ada tempat duduk di luar dan di dalam. Boleh pilih mana yang korang suka. 

Apa menu BEST, Syiok di sini?
















Febret Ainul adalah ini

 



Mentang mentang la berdetox ... makan salad je? eh takla. Semua tu Ainul dah ngap. hahahaha. Salad ni antara yang Ainul suka. Simple tapi sedap. nak minta resepi boleh tak? hehe


Ramadhan ni KulCats Barrio ada sediakan set western yang sedap sedap. Sekali sekala berbuka puasa dengan makanan omputih kan. 


Kalau korang nak booking untuk berbuka puasa atau bila bila la nak belanja Ainul makan...eh gurau je


korang sila la ke pergi 

Facebook : KulCats Barrio


Address 
Kulcats Barrio.No 35 lorong rahim kajai 13, TTDI, KL
60000 Kuala Lumpur, Malaysia

Phone 03-7733 3420

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Delicious food in TTDI, I am there also I saw myself in the picture. Nice to meet you. hehe

    ReplyDelete
  2. Pergh ~ silap timing buka ni.. bertambah muzik perut kalau begini.. hehe..

    Salam Ramadhan.. :)

    ReplyDelete