Fenomena Susu Kurma Farm Fresh

Saturday, June 11, 2016

Beberapa lepas ternampak iklan dari facebook Farm Fresh katanya akan keluar Susu Segar dengan Kurma. Wah!! menarik sungguh ni. Bulan pose ni kalau ada yang dah siap tak payah nak buatkan..Buka & minum je. 

Ainul pun share la dekat FB. Tak sangka pulak ramai yang share dan ada siap minta PM. eh cheq tak jual susu la uolss.





Susu ni belum ada di pasaraya. Jadi kena contact home dealer. Diaorang akan hantar ke rumah kita. Harga 1 botol RM7.50 dan minumum order 5 botol. Delivery Charge RM2. 








kalau korang nak susu fresh biasa or yang lain lain pun boleh tau.






yeah!!! dah dapat Farm Fresh Susu Dengan Kurma


Belum apa apa lagi 2 orang budak ni dah minum tinggal separuh botol dah. huhuhu


susu kurma ni belum masuk mana mana pasaraya lagi. Jadi boleh dapatkan dengan homedealer.


Ainul beli dengan En Azman. Servis terbaikk.. hantar sampai depan rumah.


Sapa yang nak order tu boleh hubungi En Azman 013-200 0069




Sedap ke susu ni?


Apa kata 2 orang pincess ni


LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. Replies
    1. sedap.manis manis macam cendol pun ada.

      Delete
  2. nampak sedap lah ainul. kt sini xde jual susu kurma. nak try blend lah kurma dgn fresh milk tgk rasa mcm mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat sendiri lagi best . balik malaysia boleh beli rasa.

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Nice entry. Di instagram @hifzhouz pun ada tau susu farmfresh ni ;). Memang sedap sangat, lagi² bagi milk lover macam saya. @hifzhouz pun hantar depan rumah, cod area Taman Pelangi Semenyih. Bolehlah buat tempahan bagi pencinta susu semua ;)

    ReplyDelete
  5. hai..saya ada jual susu produk farm fresh jugak..tp sy area sg besi..n cheras..berminat boleh wasap 016-424 1354

    ReplyDelete
  6. Hye,,sy ada jual susu farm fresh jugak..area pengkalan chepa, kelantan..berminat boleh wassap +60192576559 ye.tq

    ReplyDelete