SALES!! Blouse Menyusu Hanya RM70

Monday, March 28, 2016


Bila menyusukan anak ni , secara tak langsung kita akan memilih blouse, dress yang mesra brestfeeding kan. Bukan apa senang, mudah untuk kita menyusukan anak terutama di public. Takde la terselak nampak benda yang tidak sepatutnya.


Kepada para ibu , Mumsluv ada menawarkan sales untk blouse menyusu mumsluv yang glemer tu. Bouse yang cantik, selesa dan promosi sangat murah mulai 28-30Mac 2016 ini.




Ainul antara peminat blouse MUMSLUV. Duta Mumsluv la katakan.. hihii. semua baju asal pakai je orang tanya ni baju mumsluv ke. Sebab boleh dikatakan semua blouse Ainul adalah dari Mumsluv


Promosi 3 hari sahaja tau. Blouse hanya RM70. Mana nak cari blouse yang berkualiti tinggi harga bawah RM100


Stok terhad tau uolss. Cepat cepat la borong...

Sila ke website >> https://mumsluv.com/nursing-blouse






Ni contoh blouse mumsluv koleksi Ainul. sesuai dipakai ke pejabat, santai, jalan jalan. Senang match dengan seluar, jeans, palazo, skirt pun boleh. Beli 1 boleh match dengan macam macam orang ingat baju lain.

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments