Kulit Cantik Untuk Bakal Pengantin

Tuesday, December 01, 2015


Promosi Collagen December ni!!!!

Cuti sekolah ni musim orang kawen kan...

Kami nak tolong la bakal bakal pengantin, bakal mak pengantin, bakal bridesmaids , bakal kakak ipar, bakal adik ipar, bakal mak menakan


CUN, VOGUE, COME LOTE di majlis kawen nanti.



Sebab apa?

Collagen Shaklee TERBUKTI.. ada kajian KLINIKAL yang TERBUKTI berkesan dalam masa 8MINGGU.

Ada juga orang yang 5 hari dah nampak kesan kemarbelesannya..

depends la kulit hangpa lagu mana. kannnn

kalau takde banyak masalah insyaALLAH cepat la..

Kalau banyak masalah kulit SABAQQQQ .. kena repair , settle masalah dulu. Nak cantik takkan sehari dua ja kot.

MAHAL la collagen ni...

Sebab masa PROMOSI ni la hangpa kena ambil peluang beli. Lagi satu sebab ianya BERKUALITI TINGGI. Bukan cap ayam naaa.. Tak main la suplement cap biasa biasa. Henbag cap LV, chanel, baju nak bellaamara, rinasalleh, mumsluv la , collagen yang makan pun kena la lagi kerlass.

apa dok tunggu lagi tu... moh whatsapp kami sekarang. Sekarang tau.. kang habis stok 1 malaya hangpa jangan dok nanges tepi bucu. ramai dok beratur nak beli bukan 1 kotak tak main la.. semua pakat beli 6 kotak terus.. sebab lepas tu dapat free1 kotak..

azam 2016.. umur meningkat, anak 5 tapi muka masih macam belum kawen.. baru cik abang jeling jaaa..

nak contact kami boleh whatsapp, sms ke 013-3612717 .. kot segan nak email boleh boleh ek. email je ainulfadzilah@gmail.com .. kalau segan lagi PM je ke FB ni.






Testimonial Collagen Powder Shaklee













LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments