Tahniah Dato Siti Nurhaliza Hamil Dua Bulan

Monday, November 16, 2015

Berita yang semua rakyat Malaysia ternanti nanti. Alhamdulillah. Akhirnya buah hati rakyat Malaysia Dato Siti Nurhaliza kini hamil 2 bulan. 




Dato Siti ni kahwin masa Ainul still belajar di Universiti. Kagum dengan kesabaran Dato Siti. Ainul sendiri ada pengalaman 4 tahun menanti kehadiran cahaya mata ke dua. Itu pun perit. Biasa la soalan cepu cemas. 

" Bila nak tambah anak" 

" takkan nak anak sorang je "

" kesian Arreessa takde kawan "


Adoiii !!!  ingat anak ni boleh beli kat kedai macam barbie doll agaknya. Takpa sabar senyum aje la


Saya yakin Dato Siti juga puas berusaha kan. Allah suruh dia berusaha sehabis mungkin. Saya pun berusaha cara saya.

Apa cara saya? 


Saya hanya ambil GLA SHAKLEE . Ini kerana saya ada masalah period tidak tetap. jadi ambil GLA untuk bantu betulkan kitar haid saya dulu,

Selain itu, GLA  membantu menghasilkan lendir yang subur, iaitu lendir yang berwarna putih jernih, nipis dan stretchy. Lendir ini memudahkan sperma untuk berenang ke arah tiub fallopio.warna lendir serviks boleh memberi petanda kesuburan wanita. Lendir serviks ni lendir yang keluar selepas kita kering darah haid.





Kepada kawan kawan yang masih belum hamil dan ingin mencuba ikhtiar dengan GLA ini boleh hubungi Ainul ye. Ada cara makan GLA jika mahu hamil. Ramai yang tak tahu pasal ni. 


Tahniah Dato Siti, Jaga diri dan makan set hamil Shaklee ye insyaALLAH ibu baby sihat dan kita pun cergas masa hamil












LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments