Malaysia Fashion Week 2015 Matrade

Monday, November 16, 2015


Last week, Ainul dapat 4 tiket ke Malaysia Fashion Week 2015 di matrade KL. Mula mula ajak kakak Ainul sekali tapi dia tak dapat join jadi 2 tiket burn. Next time siapa nak ikut jom ikut Ainul. 

Ini 1st time Ainul ke Matrade.  Nak ke Matrade ni tak susah pun. matrade ni terletak di belakang Majlis Wilayah di Jalan Duta. 

Slot Fashion Show Ainul ambil jam 2.15 petang. Pukul 1ptang Fashion Show Celebrity. Fashion dari koleksi Che Ta, Yatt Hamzah dan ramai lagi. Sebabkan kalut dari melaka pagi tu jadi taknak rushing ke sana sini Ainul ambil show selepas itu. Ainul teringin nak tengok koleksi Eja Shahril. Friends dia di facebook dan selalu tengok design dia. Dia terkenal dengan fashion design baju pengantin muslimah. 




Antara Fashion dari designer seperti Zleqha. Ainul suka brand ni dari dulu dan show kali ini Zleqha sediakan fashion bertemakan sari. maybe time tu dah dekat dengan Deepavali agaknya



Yang Ainul ternanti nanti adalah Koleksi The LaéL by Eja Shahril. Kali ini Eja Shahril keluarkan koleksi kasual yang sangat cantik. Teruja sangat dan rasa nak terus beli. Simple, vogue dan exclusive



cantikkkan.. Design yang sesuai untuk ke pejabat, santai dan ke majlis majlis formal. 


Inilah designer Eja Shahril. Tahniah sis. Semoga lebih maju jaya. 


Pose wajib sebelum balik. Feeling retis jalan kat red carpet. hihihii


Shawl : Einstyle.Co

Blouse : Zalora 

Wedges : charles & keith



Ini lah boyfriend , photographer saya. Thank you sayang  


next fashion week siapa nak ikut? jommmmm





















LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments