LipBalm Perasa Sambal

Friday, November 27, 2015

Apa perasaan bila pakai lipbalm perasa sambal dan p cium husband dan anak anak.. Adakah terasa kehangatan sambal?

1 ciuman kepada pasangan atau pun anak anak tanda cinta, sayang. Pastikan yang pasangan yang sah sahaja tau. Yang belum kawen p cium mak ayah :)

Tahukah anda ciuman anda di dahi atau kucupan di bibirnya dapat menghilangkan segala kepenatan dan tekanan pada dirinya hari itu. Begitulah kuatnya kuasa ciuman suami kepada isteri. Opsss bacaan pada mereka yang sudah berkahwin sahaja. 

Bukan nak ajar cara bercium pulak ye. Semua dah pandai kan.. Cuma nak berkongsi lip balm yang ada perasa yang unik dan boleh merapatkan hubungan dengan cara yang unik.

Selalu dengar lip balm rasa strawberry, vanilla kan.. Kali ini lip Balm CiUM mengeluarkan lip balm perasa yang sangat unik. 

Terdapat 4 perasa yang menarik 
a) CiUM Sambal/Ais
b) CiUM Meeko/S'berry
c) CiUM Jumbo/Ying
d) CiUM Zac/Kimmy





Antara kebaikan pelembab bibir CiUM :

  1. Sebagai pelembab bibir yang melembabkan bibir secara lebih mendalam.
  2. Mempunyai Kandungan 'perasa makanan' untuk bibir lembut dan bibir tampak lebih muda remaja.
  3. Mempunyai sifat penghidratan dan menenangkan kulit bibir.
  4. Mengandungi anti-oksida.
  5. Mengandungi rahsia Perasa yang manis dan sejuk.
  6. Merawat masalah rekahan bibir ketika berada di tempat sejuk dan panas dan sangat sesuai untuk mereka yang suka merantau ke tempat orang seperti menaiki kapal terbang dan sebagainya.
  7. Sesuai untuk lelaki dan wanita.


Apa rasa lipbalm sambal? 

Takut tak nak cuba? hihi

1st time cuba rupanya perasa sambal ini rasanya MANIS.  manakala lip balm ais rasa SEJUK. Gabungan kedua ini sangat serasi. 


Korang boleh dapatkan lipbalm SPECIAL UNIK ini di website www.ciumkiss.com dengan harga RM29 je

Ianya juga boleh didapati dalam AirAsia Flight cuma beli di website akan dapat special discount yang lebih murah. 


Hangantkan, rapatkan hubungan kita dengan orang yang tersayang dengan 1 ciuman kasih sayang lebih menarik dengan lip balm CiUM.

Dapatkan ianya sekarang hanya di www.ciumkiss.com











LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments