Char Kuey Teow Sedap Di USJ Subang Jaya

Monday, September 07, 2015

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Korang peminat char kuey teow tak? Kalau korang peminat char kuey teow sedap power lagi best jom try Angah char kuey teow di USJ 4 Subang Jaya

Ainul start suka makan char kuey teow  masa dekat matrik penang dulu. Sejak tu memang kaki char kuey teow la. 


Angah char kuey teow  ni terletak di kawasan perumahan USJ 4. Tepi jalan je. Kira senang la nak jumpa. 



char kuey teow  special ada telur mata , udang yang besar . Paling SPECIAL lagi di Angah char kuey teow  ni adalah air sirap FREE. 


Nampak tak kesungguhan akak menikmati char kuey teow  Angah ni. Sebelah Ainul tu Kak Netty owner Angah char kuey teow .

My Husband punya pinggan pun licin padahal dia pun minat sangat char kuey teow . sekali kali ni makan licin pulak. 

Sedap..kuah pekat. Udang besar dan telur mata meleleh.. memnag kaw la


Kalau korang nak tahu jugak... char kuey teow  ni pun kegemaran Hanis Zalikha tau. Dia ada share di Instagram 








Jom ramai ramai terjah char kuey teow  best in the town 



Angah Char Kuey Teow 

Usj 4 1/k Subang Jaya

waktu operasi 5.30petang -11malam












LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments