Blogger Babes Asia Launch & Workshop

Monday, August 10, 2015

Semalam Ainul dijemput ke Blogger Babes Asia Launch & Workshop di Qliq Damansara Hotel. Teruja nak join event ni sebab talk yang akan disampaikan oleh Heidi Nazaruddin blogger hebat yang berjaya sehingga ke LA USA.  Terkenal dengan nama blog The Ambitionista dan Heidi terkenal dengan blogger fashion untuk wanita bekerjaya.




Teruja sangat sebab talk Heidi petang tu sangat menarik. Perkongsian beliau macammana nak jadikan passion menulis blog menjadi satu business. Macam Heidi sendiri berjaya buat business sampai ke USA. Bangga kan dengan kejayaan wanita hebat. 

Majlis pelancaran anjuran Clozette dihadiri oleh ramai bloggers wanita dari seluruh Asia. 



Bangga terpilih untuk mewakili Malaysia. Maryam pun join tau. Bakal fashionista . 




Heidi banyak share tips, rahsia dan apa yang patut kita buat dalam menulis blog. Ainul sendiri akui banyak ilmu yang Ainul baru tahu hari tu. Sebelum ni hentam je tulis blog


Free makeup by Lancome yang merupakan sponsor event hari tu. 


Last event ada lucky draw. Hadiah yang best tau.. Ada yang dapat 1 set vitamin dari Blackmores dan paling best iaitu set makeup by Lancome. Ainul menang lucky draw tiket ke KL Fashion Week. Siapa nak ikut? Jom :)



Ainul bersama Heidi Nazaruddin. Tinggikan beliau macam model. sangat low profile , mesra dan cantik.  

Lepas ni Ainul kena belajar bab fashion lagi la. memang tak pandai berfashion. nak focus pada fashion wanita, ibu dan support breastfeeding. Ibu yang menyusukan anak pun boleh cantik berjaya 








LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. assalamualaikum wbt
    kak ainul
    wah bestnya tak terkata
    seronok tgk kak ainul dapt join event mcm nie

    sngt banyk ilmu yg boleh diperolehi..
    tahniah jgk dpt menang lucky draw...
    endang nak ikut..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam endang. teruskan menulis blog. blog ni mcm buat kebun. ambol masa, penat tapi nanti hasilnya lumayan.

      Delete