Baju Raya Ibu Hamil Cantik Menawan Di Aidilfitri

Wednesday, July 01, 2015

Masa mengandungkan Arreessa susah bebenor la nak cari baju Raya. Masa tu dah sarat 9 bulan pregnant. Baju kurung memang tak muat la. Yang ada pilihan zaman 2010 tu jubah je la. Jubah pun takde la ber fesyen sangat.

Sekarang ni peredaran zaman dan perkembangan fesyen yang meningkat. Malah ibu hamil pun boleh tampil bergaya. Boleh dikatakan fesyen dress ibu hamil lagi cantik cantik la dari biasa.

Aidilfitri 2015, Oh!MamaDanita menampilkan fesyen dress ibu hamil yang sangat elegent. Ibu hamil pun boleh tampil cantik menawan di pagi Raya nanti

Oh!MamaDanita menampilkan 2 koleksi yang cantik iaitu Balqis dan Camellia






Oh! Mama danita menawarkan dua design yg menarik dan pastinya tidak membazir kerana jubah ini mesra "nursing" dan boleh juga dipakai kasual. best! kan


Dua design iaitu Jubah Balqish dan Camellia ini direka khas dengan bukaan menyusu secara selakan, tiada lagi zip atau button.


Apa yang best JUBAH BALQISH & CAMELLIA ni :-

  • Diperbuat dari material moss crepe yang tak panas, tidak perlu iron
  • 4 warna pilihan yg menarik setiap design yang moden
  • Walaupun perut besar x nampak singkat didepan sebab kita labuhkan dibahagian depan
  • Ada bukaan secara selakan utk breasfeeding
  • Wudhu friendly sbb kain ni stretchbale just selak je
  • Material jenis jatuh menampakkan kelangsingan pada pemakai
  • Ada size S ,M, L dan XL

Untuk ukuran BALQISH Sila click disini http://tinyurl.com/ukuranbalqish1
Untuk ukuran CAMELLIA Sila click disini http://tinyurl.com/ukurancamellia

Harga pun sangat la berpatutan. Beli sekali boleh pakai banyak kali. Dari pregnant, menyusu..

Normal Price : RM149 termasuk pos

UNTUK PERTANYAAN/ORDER:

TAIP "BALQISH/CAMELLIA" dan WHATSAPP/SMS : 019 3080948

TAIP "BALQISH/CAMELLIA" dan PM ke  SINI

atau  Order terus di website: www.ohmamadanita.com

P/s stock sangat limited tiada booking, 1st come 1st serve


 

Untuk melihat pelbagai warna koleksi mereka jom ke

website : ohmamadanita

Facebook : Oh!MamaDanita

Instagram : ohmama.danita



#AinulMustafaProductReview


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments