Resepi Khas untuk Wanita kembalikan Kekal Bertenaga & Awet Muda

Wednesday, June 17, 2015

Jumaat lepas Ainul berpeluang untuk ke majlis review product Khas untuk wanita. Majlis diadakan di Twenty & Co Di Shah Alam. Product yang istimewa keluaran bumiputra yang merupakan resei rahsia turun temurun yang kini dikongsi bersama sama dengan ramai wanita.



Sebagai wanita, isteri & ibu , kerja kita sememangnya tak pernah habis kan. Ada je benda nak buat. Dari buka mata sampai la tutup mata untuk tidur. Kadang kadang kita lupa masa kita untuk berehat , masa untuk diri sendiri. Bahaya tau!!!

Sebagai wanita kita kena jaga diri juga. Kalau kita sakit siapa nak jaga suami dan anak anak. Oleh itu  Alludra International telah mengeluarkan 1 Resepi Khas untuk wanita dari wanita

Alludra telah mengeluarkan Orlin iaitu makanan tambahan untuk tenaga, kesihatan dalaman wanita. Ramuan Orlin merupakan Rahsia Awet Muda Pan Arifah pengasas Alludra. Puan Arifah ni berumur 43 tahun tetapi masih kelihatan cantik macam 30an


Rahsia Puan Arifah adalah mengamalkan Orlin ini setiap hari



Khasiat Orlin adalah 


1. Meningkatkan kesihatan dalam

2. Meningkatkan keinginan seksual

3. Menganjalkan payudara

4. Mengetatkan otot faraj

5. Menstabilkan masalah hormon wanita

6. Mengecutkan rahim

7. Awet muda

8. Mendapatkan berat badan yang ideal


Testimonial Pengguna Orlin 






 Pengalaman Ainul menggunakan Orlin ni sangat BEST. Rasanya yang sedap dan memberikan tenaga berpanjangan.


Bulan Ramadhan ni sangat la sesuai untuk para wanita ambil. Semoga lebih cergas, bertenaga boleh uruskan rumahtangga dan beribadat

Kandungan di dalam Orlin adalah Madu, Kurma, Serapat , Habbatus Sauda dan lain lain yang sangat sesuai untuk wanita


Harga 1 botol Orlin ini adalah RM 99.90 ( WM) / RM104.90(EM)

1 botol mengandungi 250ml 

dan untuk mndapatkan Orlin ini sila hubungi

Alludra HQ : 017-6767966




#AinulMustafaProductReview











LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments