Cergas di Ramadan 2015 dengan Noni Al-Qurma

Saturday, June 27, 2015

Seminggu sudah kita di Bulan Ramadan 2015.  Tahun ni tahun pertama Ainul berpuasa dengan 2 orang anak kecil dan 24 jam bersama mereka. Kalau dulu penat di tempat keje, balik keje sibuk di dapur pulak. Ingat bila bekerja dari rumah ni relax la sikit. Rupanya lagi penat tau. Bayangkan bangun setiap hari jam 3pagi. lepas tu memang tak tidur la sampai malam. melayan anak anak la apa lagi.


Bergelar ibu, isteri bekerja dari rumah memerlukan kita kekal cergas bertenaga. Bayangkan kita membuat 2 kerja dalam 1 masa. Kerja kerja rumah dan kerjaya kita.  

Baru baru ni, Ainul cuba minum Noni Al-Qurma keluaran Liv Young. LivYoung Noni Al-Qurma merupakan jus campuran dua jenis buah iaitu buah noni dan kurma. Bahan utamanya mempunyai lebih daripada 150 jenis nutrien penting termasuk kandungan antioksida yang paling tinggi. 

Kelebihan Noni Al-Qurma ini adalah :-

A – Alkalizing body
C – Cells rejuvenation
T – Triple up immune system
I – Improve brain functions and memory
V – Vital organs rejuvenation
E – Energy booster

Minuman yang sihat ini boleh di minum oleh kanak kanak juga untuk minda dan perkembangan yang sihat.

Rasanya yang sedap, manis kurma membuatkan anak anak pun suka. 

Setiap kali sahur, Ainul akan bancuh 2 sudu Noni Al-Qurma ke dalam 200ml air.  Ainul buat dengan air suam. Rasanya yang sedap senang dibancuh.



Minum Noni Al-Qurma ni badan rasa segar, bertenaga. Bersemangat nak lakukan 2 kerja sehari. Melayan anak anak dan bila petang tu masih kuat untuk masak juadah berbuka puasa.

Harga pasaran LivYoung Noni Al-Qurma RM 159.00 sahaja dan boleh minum sepanjang bulan puasa dan jugak boleh dihidangkan di hari raya.

Sempena bulan Ramadan dan Aidilfitri ini, LivYoung menawarkan hadiah lumayan iaitu :-

"Dapatkan RM50 Cash Voucher untuk pembelian Noni Al-Qurma dan anda berpeluang memenangi hadiah 2D1N di Hard Rock Hotel Pulau Pinang!' 

Korang boleh dapatkan maklumat tentang Share & kempen Win di Free stay in Hard Rock Hotel Penang – Share & Win. 

Jangan lepaskan peluang ni tau. Hadiah sangat menarik.


#AinulMustafaProductReview

*******************************************************************

Berminat untuk review product di Ainul Mustafa

sila hubungi Ainul di 013-3612717 atau email ainulfadzilah@gmail.com



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments