Khas untuk para isteri yang sayang suami

Friday, May 08, 2015



" Walaupun anak sudah 4 orang tetapi husband masih puji macam MALAM PERTAMA"









Selepas berpantang selalu miss V kering, longgar dan kadang kala MALU SANGAT bila BERBAU dan ada BUNYI ..erhhhh


Kalau luaran kita beli makeup mahal, baju berjenama berhias untuk suami


Dalaman pun kena la "branded " juga ..


Kena la service TIP TOP 1st CLASS untuk suami tersayang


Tips nak "IKAT" suami...


Bagaimana nak kembalikan " MALAM PERTAMA" ?

Mahu ketat, melekat, nikmat ibarat malam pertama?

Mahu jadi permaisuri di hati suami sampai bila2?

Mahu kembalikan kebahagian rumahtangga?

Mahu suami PANDANG kita ajeee


Masa baru kawin pun sanggup tahan kentut. Baru anak pertama, siap kentut belah "depan" lagi bila bersama suami.


Tapi masalahnya...kentut ni jenis tak leh tahan. So tahan je lah malu tu ye.


Jangan ambil mudah.Ini maruah kita.




Testimonial >> PIKAT SUAMI


Testimonial >> PIKAT SUAMI


Testimonial >> PIKAT SUAMI



Harga RM50 ajeee



ada HADIAH ISTIMEWA Menanti anda jika anda




SMS/Whatsapp " WOW " ke 016-212 2717 SEKARANG jika sayang suami

SMS/Whatsapp " WOW " ke 016-212 2717 SEKARANG jika sayang suami

SMS/Whatsapp " WOW " ke 016-212 2717 SEKARANG jika sayang suami

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments