Senaman 5 minit supaya Perut Buncit Hilang Selamanya

Friday, April 10, 2015

Kalau pregnant memang tak kisah la kan perut ke depan tapi kalau tak pregnant perut ke depan tu memang stress..huhuhu.. Lagi lagi sampai ada orang lain tegur " Pregnant lagi ke? " Serius mesti rasa nak masuk muka dalam baju je kan...

Perut abdomen yang paling susah nak kempis sebenarnya. Kena rajin buat sit up. Macam Che Ta ko beratus kali sit up kot sehari. kita? huhuhuu

perut buncit


Sit up nampak mudah..eh memang mudah pun kan tapi nak buatnyer berpeluh peluh. Jadi yang newbies ni rasa fed up kalau buat kemain tapi result takde..

Senaman 5minit yang senang dan result memang power. Tapi kena rajin la ye. kena setiap hari buat. 5minit je kan. Kalau malas jangan mimpi nak perut flat macam model okey








Ainul dah try dan senaman dia senang. Sambil tengok tv pun boleh buat..  Serius menjadi sebab dah try. Walaupun asyik skip je buat.hehhee

Kalau dulu nak kancing seluar jeans pun perut terkeluar.. sekarang sonang la nak kancingkan..

Apa lagi jom buat senaman mudah dan berkesan ni

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments