Teh kurus tanpa buat perlu ke tandas selalu

Tuesday, March 17, 2015


Dulu glamour dengan teh kurus yang rasanya pahit nak mampos kan.. serius pernah try jadi tau la. sudah la pahit kelat lepas tu efek nyer perut memulas mulas.. kejap kejap nak ke toilet.. kejap kejap ke toilet. Last last minum 1 sachets je. Buang duit ajo. Duit terbuang..lemak dok diam diam...






Sampai la Ainul terjumpa 1 teh best ni.. apa yang best nyer?



1. No Sugar


tiada gula tambahan. Jadi tiada kalori. sangat sesuai la untuk sesiapa yang nak diet tu. Minum teh panas atau sejuk tanpa risau mengganggu diet



2. Tingkatkan metabolisme


Teh ni boleh bantu tingkatkan kadar metabolisme badan. Bila meningkat usia ni metabolisme makin menurun. Lepas minum teh ni mesti badan berpeluh peluh.


3. Cergas


Teh ni energy booster tau. lepas minum confirm terbeliak la bijik mata. Sesuai la lepas lunch minum. takde la lepas makan tengahhari mata mengantuk je. lebih lebih lagi yang keje dalam aircorn tu.




4. Boleh kurus


Bila boleh tingkatkan metabolisme, tiada gula maka boleh la menurunkan berat badan



Teh apa kah ini?


Cinch energy tea mix nama nya







testimonial cinch energy tea mix














Harga 1 kotak tea ini hanya RM130 untuk 28 sachets 


Untuk mendapatkan teh power yang macam goreng pisang panas ni, jangan segan-segan hubungi saya, SMS/wasap  013-3612717  atau jika anda senang berhubung melalui emel, boleh emel saya ke ainulfadzilah@gmail.com. Boleh juga pm di facebook saya Ainul Fadzilah Mustafa





LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments