Basic Marketing Kelas di Sunway Pinnacle

Tuesday, March 31, 2015

Sabtu lepas di HQ Shaklee Ainul dan suami di tugaskan untuk berkongsi pengalaman mengenai basic marketing dalam business Shaklee.

Alhamdulillah ramai juga peserta yang hadir. Yang best 28hb tu ada 3 kelas serentak di HQ, Kota Bharu dan di Sarawak. 


Kelas bermula dengan kelas basic by Faiz Saaid . Mengajar benda paling basic sekali. Apa tu? kena la datang ke kelas ye

selepas itu baru part saya. bagaimana nak TOUCH hati customer....jeng jenggg


kusyuk para peserta mendengar saya membebel.. layan kan je la ye..hiihihihi


Kelas setengah hari yang relax dan santai. Anak-anak harus la ada kan. ini kan business bersama. Anak-anak pun happy dapat berjumpa kawan-kawan


Maryam pun kemain tau nak berkawan jugak. Bukan nak mama dah.. Senang keje mama. Dapat la mama bagi talk dengan tenang


kelas yang BEST sangattt.. semoga ilmu yang dikongsi dapat memberi manfaat kepada semua




LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments