Ruam susu maryam berkurang

Friday, February 13, 2015

Maryam terkena ruam susu. Agak teruk juga. Patut lepas menyusu kita bersihkan atau lap pipi dia tapi bila menyusu malam mama dia selalu lupa. Yelah menyusu sambil mata pun pejam.huhu







Ainul guna cream dari shaklee iaitu herbal blend. 

Herbal blend ni dari rosemary, corn.. jadi sangat lembut untuk kulit bayi


Ainul sapu di pipi setiap kali lepas mandi.kadang kadang masa Maryam tidur ainul sapu lagi. 

Herbal blend ni dari bahan semulajadi jadi tak risau kalau anak kecil terpegang dan termasuk mulut.

Sesetengah ubat krim doctor bagi tu beracun dan takut terkena jari baby dan mereka masukkan dalam mulut







Berkurang sikit ruam pipi dia..

Herbal blend ni mesti ada dalam handbag Ainul. 

Luka kecik, gatal gatal pun bagus 




Harga herbal blend hanya RM27 je.. murah giler kannnn

Boleh guna seisi keluarga


Jika anda mahu dapatkan cream ajaib ni 

SMS/whatsapp ke 0133612717

COD area Shah Alam, Klang, Uitm Shah Alam, Universiti Malaya, Menara TM


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments