Kembali bersilat....

Monday, January 19, 2015

Sebulan lebih dapur rosak... maka sebulan lepas puasa memasak... best kan...

Best ke? Mula mula tu best la lama lama bosan bila asyik makan kat kedai je. Husband tak bising ainul yang bising.. tekak ni nak jugak makan makanan masak sendiri walaupun takde la pandai masak.

Masak sendiri ikan goreng, telur goreng pun sodap tau.. nasi panas panas dengan sambal belacan.pehhh!!! Terangkat uolsss

Hari ni merasmikan dapur baru.. dapur lama sudah rosak tak boleh ON apinye

Hasil bersilat hari ini... khas untuk kakak Arreessa yang suka sangat ikan siakap


Siakap masak pedas..feberet Arreessa & husband. Sayur bayam merah..

Simple je.. tapi habis licin.hehehe

Maryam pun hari ni makan nasi dengan bayam. Berselera makan ..mulut makan mata tengok Hi 5

Korang masak apa hari ni? 

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Salam kenal...

    yg simple simple tu yang sedap sebenarnya... janji panas janji makan ramai2... mesti jadi sedap... ikan goreng, sayur air ngan sambal belacan dan nasik panas... layannnnn... nikmat nya sampai ke petang...

    salam singgah

    ReplyDelete
  2. hai najib. betul betul.yg simple tu kdg2 terlajak sampai nasi 2 pinggan.hehe

    ReplyDelete