Baju menyusu yang cantik,selesa dan bergaya

Friday, January 30, 2015

Masa zaman menyusukan Arreessa tak banyak lagi baju, jubah, dress menyusu ni. Yang ada pun tak cantik design nyer. Hahahahaa.. bagi Ainul la. Sebab tu masa menyusukan Arreessa takde baju menyusu. Design kebanyakkan kain yang tebal, corak, warna kusam macam orang tua. 




Sejak mengandungkan maryam, dah macam macam brand yang ada. Pelbagai warna dan design yang menarik. Tinggal hulur kan duit je...

baju menyusu pilihan ainul harus la mumsluv. Suka sebab warna yang ceria, kain yang lembuh, tidak jarang dan harga yang mampu milik

antara koleksi saya



Baju kurung ainy.. sangat selesa. warna pink purple yang menarik. saya memang suka warna yang garang, cerah & ceria...


Blouse Nuha warna hitam. bersama tokey mumsluv puan Aida


Feberet sebab suka kaler coral. Blouse Myra 


Dress pun ada tau. Dress Marrissa pakai masa akad nikah adik ainul


Masa pregnant pun boleh pakai. Ni masa pregnant kan Maryam. Blouse Mysara



Ada banyak lagi dan pasti nak beli lagi tambah koleksi...

Korang dah beli ke belum?

Kalau belum jom beli sekarang sebab MUMSLUV ada buat offer untuk baju baju dia..


Cara nak order



Tunggu apa lagi jom terjah website mumsluv sekarang !!!!



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments