Pampers Drypers TERMURAH di Speedmart

Wednesday, November 05, 2014

Sebagai seorang Ibu dan isteri ni bab check harga memang no 1 kan. Setiap kedai la compare. nak pastikan kat mana termurah. Bukan murah aje tapi berkualiti. Alah membeli menang memakai. 
Korang pernah membeli pampers di Speedmart tak? so far memang tiap tiap bulan beli kat sini memang TERMURAH. 

Asalnya Ainul beli pampers Drypers saiz S di Speedmart Seksyen 7. Yang berdekatan MyMydin tu. Harga dia RM29.95. Murah la kan. sebab pernah tengok kat tempat lain harga RM30++ . bila nampak RM29 ni memang murah la

Bila dah habis beli dekat Speedmart U12. kebetulan berpantang kat rumah adik. Sekali tengok Harga RM26.95. Lagi MURAH !!!!


So ingat Speedmart U12 Shah Alam ni buat promosi kot... maka bila stok dah habis Ainul try ke Speedmart seksyen 8 harga nya RM26.95.



So far ini harga TERMURAH la pernah jumpa.. ke ada lagi murah? 



So far Drypers di Speedmart ni paling murah pernah jumpa. Jenama lain ainul tak pasti la sangat. kena rajin la p speedmart ye

Selamat bershopping 

LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. Baguslah check sekali perangai yang rajin nak sibuk hal orang. Rajin nak tutup periuk nasi orang tu. Semoga dapat balasan setimpal.

    ReplyDelete
  2. mungkin salah faham kot,,, kebiasaanya speedmart akan update harga everyday kecuali sabtu dan ahad,,, hari ini mungkin mahal,,tp esok lusa mungkin da bertukar harga,, sekadar berkongsi pengalaman kerja di speed mart.. harga x bergantung kedai mana, tp semuanya hq yg tetapkan.. tp speedmart still bg harga murah utk semua produk..

    ReplyDelete
  3. Anonymous: sebagai pengguna saya ada hak untuk compare harga. kan saya dh cakap speedmart cawangan lain harga lain. tu utk pampers je. bukan saya suruh org jangan pegi speedmart.saya pun cakap saya suka shopping kt speedmart. nak tutup periuk nasi? rasanya tak. kalau kita rasa harga kita bagus dengan kualiti dan servis kenapa nak takut. saya cuma cakap beza harga speedmart a & B je. bukan cakap jgn pegi speedmart a sbb kotor atau sebagainya.

    ReplyDelete
  4. isam : kan saya dh cakap sebagai pengguna saya ada hak kan. even mana2 kedai pun semua org nak compare harga. ye speedmart tetap harga murah. saya bukan suruh boikot speedmart. saya cakap check dulu harga sebelum membeli. itu hak pengguna

    ReplyDelete
  5. ngape la sume komen negatif..padahal niat ainul nak share the low price with all...tu je kut...

    ReplyDelete
  6. mmg pon..suka hati ainul la..duit dia yg keluar..dia punya suka la nk compare harga pon..

    ReplyDelete
  7. Pelik tgk org komen kt ttp priuk nasi die...pcya ke x rezeki tu dr Allah?bgs review ainul ni..sgt mbntu sy...da 2hari sy pergi cr pampers ni dkt tesco..habis bersih...hrga 31.99...jd lps ni boleh la sy servey dkt speedmart pulak..xpnh tfikir pn psl ni

    ReplyDelete
  8. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete