Cabaran 30 hari Blogging Day 27 : Movie yang paling saya suka

Thursday, October 16, 2014

Tajuk cabaran di hari ke 27.movie yang paling saya suka tengok dan tengok 10kali pun takpa.

Kalau nak ikutkan banyak movie yang saya suka. Kebanyakan memang movie omputih la. Dan cerita paling saya suka mesti action.cintan cintun kureng sikit.hehe

Saya suka sangat tengok movie kungfu panda. Kelakar dan banyak moral of the story. Banyak motivasi yang kita boleh dapat.



Panda dalam movie ni gemuk, kuat makan dan tak pandai kungfu.

Itu la kelebihan panda. Sebab dia punya hati yang cekal. Tabah, tak putus asa

Begitu juga kita. Kalau kita nampak kekurangan diri adalah kelemahan kita maka kita akan cepat down, stress.

Gunakan kelemahan dan tukar kepada peluang pada kita.

Ingat tak RAHSIA yang direbut oleh tai long? Apa rahsia nya? 

YOURSELF

Nak berubah..nak maju..nak berjaya...adalah

DIRI SENDIRI

Ubah diri dulu.. semua akan turut berubah


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments