Cabaran 30 Hari Blogging Day 18 : Gadget ..handphone pertamaku

Saturday, October 11, 2014

Apa gadget yang ainul ada? Ainul ada handphone seketul ni je. hehhee.. itu pun asyik hang je. Asyik kena lempar dengan Arreessa je.  Smart phone ni baguih tapi suka bebenor hang. Stress mak. Kalau handphone dulu baling ke dinding pun tegap lagi. yeke? cer try :)

Handphone Ainul yang pertama cap NOKIA. rasanya majoriti pakai Nokia zaman ni. Sekarang wujud lagi ke? masa tu buah apple baru nak tanam.hehehe


handphone pertama jenis macam ni. Kaler pink cover dia. hihiihiiii


gadget pertama, nokia



Sejak dari 1st year sampai final year guna. Boleh SMS time tu dah hepi dah.mana ada whatsapp, IG ni. 


Bila dah bekerja.. time tu zaman blacberry. I pun beli la BB jugak. Konon nampak bergaya la 



yang tak best BB ni sebab keypad dia kecik bebenor. tak sesuai dengan jari jemari i yang besau besau ni..


Dapat hadiah Samsung S2.. Siapa bagi? RAHSIA la..



Sakan bila dapat Smart phone ni. Terus jatuh cinta dengan samsung. Masa ni anak kecik lagi. Asyik kena baling je. lama-lama biol sudah .. screen ada tompok tompok hitam. Gagah la jugak. Awal-awal buat biz handphone ni la banyak berjasa. 


Dah bonus biz banyak sikit labur la beli Samsung galaxy Note 2. pelaburan la katakan. S2 still ada tapi adik ambik p repair. hadiahkan je la kat dia



Handphone sekarang pun dah tak berapa betul. Adakah saya akan setia dengan samsung atau akan beralih arah ke buah apple?




terasa comel .... handphone ni ye bukan saya.. 

iphone 6 plus... suka sebab besar. Tak suka iphone sebelum ni sebab kecik.hihihi

pendapat korang ok ke Iphone 6 plus ni??



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments