Bila Hati dah suka....

Tuesday, October 28, 2014


" ko ni ainul semua pasal shaklee "

Hahhaaa itu kata seseorang pada saya.

Kenapa? sebab saya CINTA product shaklee. Asalnya ambil untuk bagi extra tenaga pada saya untuk bf anak saya. Bila keje kat site penat bawa kete, penat duduk tengah panas tepi jalan.nak pump susu pun penat woooo.. sebab tu saya mencuba set menyusu shaklee. Tetiba rasa ok, badan pun segar, kulit pun makin bersih ( saya dl banyak jerawat tau)


keje engineer gaji bukan la besar mana. nak bayar rumah,tol ulang alik shah alam-KL, minyak.makan dah la mahal.sekali makan rm10 area KL.

Saya pernah buat biz MLM lain.kena labur banyak tau. bab menjual saya ok. memang sampai UK, Russia saya pos barang. Tapi bab ajak orang buat biz labur puluh ribu hahaha saya memang tak pandai. Taknak sudah. Saya tak suka memaksa. Paling husband saya tak berapa suka kelas kena p waktu malam. Anak kena tinggal. mertua tolong jagakan.malu je rasanya.huhu.. dah taknak ingat

Kenapa saya suka biz shaklee


1. Hanya RM65 untuk daftar ahli. Lepas tu nak makan sendiri ke nak buat biz ke sama je RM65

2. nak income besar.. USAHA kena besar. Semua biz pun sama kan.. Yang labur puluh ribu pun kena usaha besar lepas tu

3. Anak boleh bawa p kelas, seminar, naik pentas award pun bawah

4. Amalan rohani. Masa buat biz ni la leader suruh buat solat dhuha, tahajud. Dulu tahu je tapi tak buat. kenapa kena buat? untuk apa? solat sunat je kan...

5. Ukhwah lebih rapat.kami persaing tapi kami rapat macam adik beradik. Suka duka bersama. Siap berkongsi tips rahsia berjaya..

Bila HATI dah SUKA.. Ini lah jadinya




Diiktiraf di US .. dapat p US FREE..sapa nak bagi. Modal RM65 je. selebih tu USAHA kita sendiri.




Pencapaian kami di US. 1 dunia tengok .. ALLAHUAKBAR.. Majoriti orang Islam yang pegang sales Shaklee. Bukan ke bagus. Malah orang US pun tanya apa rahsia kami. Rahsianya adalah AMALAN ROHANI. Mana tahu mereka tertarik dengan islam


Berminat mahu jana pendapatan dengan Shaklee?

SMS/WHATSAPP ke 013-3612717
SMS/WHATSAPP ke 013-3612717
SMS/WHATSAPP ke 013-3612717

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments