CABARAN 30HARI BLOGGING

Wednesday, September 17, 2014

Mencabar diri untuk konsistent update blog.

30 hari dengan 30 tajuk entry.

Jom join cabaran ini


Yang join sila tinggalkan link blog anda di komen ini. InsyaAllah saya akan follow anda juga


LAGI ARTIKEL MENARIK

10 comments

  1. Sis ,

    Boleh tangguh dulu tak cabaran ini..?
    Mulakan pada 1 Oktober 2014 sebab sekarang sedang berjalan Cabaran yang sama yang akan tamat pada 30/9.

    Minta revised balik task yang diberi. Ada task yang sama dengan Cabaran yang berlangsung sekarang.

    ReplyDelete
  2. Saya nak join bermula hari ini.. so kira day yang kedua la kan?

    ReplyDelete
  3. salam kak ainul :) kita sahut cabaran ! start esok eh?

    ReplyDelete
  4. Ainul..bestnya tajuk..macam nak join je..tapi belum mula...sempat ke nak follow ainul ni..hehe

    ReplyDelete
  5. mentadak ijo : ala tak dpt la nk tangguh sebab dh hari ke 3 dah ni. takpa bila2 nak join pun boleh.

    ReplyDelete
  6. sue: aah. tp buat je maraton 2entry terus. tajuk sonang2 je

    ReplyDelete
  7. nadia: jommm!! welcom to this celen

    ReplyDelete
  8. kak mai: join je.. buat maraton 2 entry terus

    ReplyDelete
  9. Nak join jgk...tp dh hari ke berapa ni...😊😊

    ReplyDelete
  10. ainul..akak baru nak join ari ni.. nak start dari entry pertama ke trus ke 7? ;)

    ReplyDelete