Cabaran 30 hari Blogging Day 15 : Blog i love

Tuesday, September 30, 2014

Tajuk cabaran hari ni adalah blog yang saya suka baca. Setiap hari mesti buka dan follow untuk baca.


1. Diet Diet Sihat





Blog kesihatan. Suka sebab banyak info pasal kesihatan. Kadang-kadang kita tak perasaan benda di sekeliling kita membantu memberi kesihatan. Contoh info pasal kebaikan pisang. tak sangka banyak kelebihan makan pisang ni. Bukan untuk diet je tau

Banyak la lagi info sihat lain.Pasal ikan la.buah yang bantu rendahkan kalori la. Info berguna untuk semua


2. Faiz Saaid

Penulis yang kelakar. banyak idea dan kreatif. Bila baca boleh release tension. cara penulisan yang sempoi dan bersahaja.

Best dan suka entry SIAPA SAYA . Banyak bebenor gelaran encik ini. 







3. Najihah Razali

Seorang ibu kepada 2 orang anak kecil.Suka baca sejak zaman sebelum kawen lagi sebab blog jiha ni banyak info. Pasal preparation nak kawen, masa pregnant, tips bersalin, breastfeed, kemas rumah.
Cerita yang sesuai dengan mak mak ni.Kagum dengan beliau yang dulu engineer hebat sekarang memilih untuk jadi home at home mom

saya pun seorang engineer dan memilih menjadi wahm. saya faham perasaan melepaskan career engineer tu. Demi anak-anak kami sanggup 








LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments