yeah!!! merdeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, August 21, 2014

Belum 31 ogos lagi laaaa.... sebenarnya merdeka lain.Merdeka sudah habis pantang. 44hari ke 100hari berpantang sebenarnya? belasah je la 44hari. 

Walaupun sudah dikira habis pantang tapi ainul masih berpantang beberapa benda terutama makanan. ice, teh, seafood dan sayuran sejuk masih pantang makan. Nak jaga betul betul badan. Pakai stokin pun masih buat cuma tak konsistent. Pakai bengkung pun sama. Ainul pakai girdle premium beautiful je.senang sarung je. sedap, selesa.


Habis pantang terus ajak mak & adik adik p shopping. 1st time keluar shopping bawa maryam dalam ring sling. Serius best


Makan kat kedai pun pilih mana yang sesuai je. Senang makan nasi, ayam.Air panas.


aktiviti wajib dengan adik adik.. maryam syioknyer kamu dalam dakapan mama..

Ainul dah fall in love dengan babywearing. ilmu baru ciput. kena banyak belajar lagi

Korang berpantang berapa lama? 44hari ke 100hari ??



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments