Berjaya hamil dengan GLA shaklee

Friday, August 01, 2014

Arreessa Zulaikha dilahirkan pada tahun 2010. Manakala Ariana Maryam pada tahun 2014. Beza 4 tahun.jauh jugak kan. Merancang ke? Ramai yang bertanya.

Sebenarnya tidak.tidak menggunakan apa apa perancang keluarga pun.Rezeki pun ada.usaha tetap usaha tapi masalah period saya yang tak tetap memang menyukarkan untuk saya hamil. Sebulan dua tak datang..kadang kadang selang seminggu ianya datang.ke laut semuanya.

Stress? Mesti la ada stress.stress dengan kerja,  soalan soalan cepu cemas sedara mara. Bukan tak mahu tapi rezeki tiada.

Pertama sekali saya harus betulkan period saya. Period tak tetap sukar la nak tahu waktu suburkan.

Saya amalkan makan GLA.mulanya GLA mak ainul yang makan.bila nampak mak makin sihat jadi mak yang suggest kat saya.hehe

Setahun lebih juga konsistent makan GLA baru period tetap. Best sangatttt

Sebulan konsistent makan GLA dengan cara yang betul akhirnya saya disahkan pregnant anak ke dua. YaAllah happy sangat..


Jatuh cinta sangat pada GLA. Bukan mak ainul je tapi ainul juga

Penantian 4 tahun akhirnya dimakbul ALLAH




Ogos ni promosi GLA complex

Kepada wanita yang 

1. Ada masalah period
2. Migrain
3. Jerawat
4. Ingin hamil

Jom dapatkan GLA ni..

Harga GLA hanya RM91 untuk 60biji


Untuk order sila hubungi

Ainul Mustafa
0133612717
ainulfadzilah@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments