Tahniah Ainul Mustafa !! National Conference 2014 Di Sunway Convention Centre

Friday, June 13, 2014

Alhamdulillah tahun ke 2 bersama Shaklee. Bermula dengan makan sendiri je rupanya membawa rezeki besar pada saya dan keluarga. Kalau ingat balik memang tak percaya boleh ke tahap ini. Perjalanan masih jauh.Jauh dalam membantu lebih ramai orang berjaya dalam Shaklee. Semoga dipermudahkan perjalanan saya


Day 1 : 7 June 2014


Hari pertama National Conference. Award car bonus. Shaklee tak bagi kereta tapi bagi duit. Bonus sales lain. Ini extra cash. Nama car bonus. Bulan-bulan dapat la duit dan suka hati la nak buat apa dengan duit tu. Minimum dapat RM550 sehingga unlimited. So far memang dapat berlebih la untuk bayaran bulanan honda civic saya. lebih tu kita shopping.hehehe


Apsal tak tengok camera ni? excited dapat kunci besau. hehehe.... dah lama dah dapat bonus ni.setahun dah kot cuma baru hari tu dapat di anugerahkan. Mana Arreessa? hehe udah tidur. penah sangat.

hari tu bukan saya je dapat award ni. Anak & cicit saya pun dapat. Cicit dari brunei tak dapat hadir. Anak shaklee je datang..

Tahniah Jiha & Hairus


Seronok sangat bila anak-anak naik pentas. Kepuasan yang sangat best. membantu orang lain merupakan satu nikmat paling best..




kami bangga dari jurutera menjadi working at home mom...bekerja dari rumah sahaja boleh jana income 5angka. kami sudah buktikan ")



Day 2 : 8 June 2014

Award di hari ke dua yang lebih banyak dan best. Memang penat sangat tapi puas. Puas dengan segala penat lelah. Saya belum puas lagi. belum puas membantu anak-anak shaklee. Harap lepas ni ramai lagi dapat 5 angka dengan Shaklee. Kerja 10tahun pun belum tentu dapat income best

hari ke 2 dapat naik bersama Arreessa dan husband. Arreessa pun excited naik pentas. Dia pun sama merasai bestnyer buat biz ni. Mama sentiasa ada bersama dia. Dia juga turut sama bantu mama jual shaklee. Ini reward untuk Arreessa jugak.. dan adik baby dalam perut lagi mama dah shaklee kan. Arreessa dan adik la pewaris business Shaklee ni.



Bangga dengan diri sendiri. Melepaskan jawatan as jurutera satu pengorbanan besar yang saya pernah buat. Menyesal? Saya tak pernah menyesal. Saya happy dengan hidup saya sekarang.Saya yang PILIH dan saya gembira dengan pilihan saya. 


Perasaan best bila naik dengan anak, husband. Kerja keras kita untuk siapa lagi kalau bukan anak-anak. Next year saya mesti bawa mak ayah ke NC ni. Tengok saya naik pentas ambik award master coordinator..Amin!!!!

Hari kedua lebih ramai anak-anak shaklee naik pentas. Mereka yang naik pentas, saya kat bawah nanges. Terharu sangat. Tak boleh nak gambarkan perassan tu. Bangga dengan kejayaan mereka.Saya tumpang happy, bangga. Tahniah Ana, Zana & Isma



tu la agaknya perasaan mak yang menanges bila anak-anak skor 9A1 SPM kan... hehehehe


tahniah kepada anak-anak mama sayang. Doa mama semoga kalian lebih berjaya di masa depan. teruskan usaha. Tahun depan kita kaut lagi banyak award. lagi ramai warga RMC naik pentas award








See you on the top










LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments