Nak kulit wajah mulus, bersih tanpa jerawat tak?

Thursday, June 05, 2014

Siapa yang kenal saya dulu mesti tau dulu kulit muka saya teruk. Banyak parut jerawat. Serius memang teruk. Sekarang pun bukan la 100% dah hilang entah ke mana tetapi berkurang la sikit kan. Kira ok la dari makin teruk kan. Zaman sekolah lagi la muka banyak jerawat.biasalah proses meningkat dewasa




Aku yang dulu.... ada nampak tak parut jerawat. korang zoom la mana yang patut. Kulit pun kusam jek.huhuhuhuuu..

Pencuci muka cakap la brand apa yang tak pakai. Dari yang murah sampai yang mahal Ainul pakai. Mahal pun sama jek. Maybe pencuci muka cuci luaran je. Dalaman?? 


Aku yang sekarang..jeng..jeng...


Sila jangan mengharapkan muka saya berubah menjadi Erra Fazira pulak ye. Tetap sama Ainul Mustafa.hehe



sama je... memang la sama sebab hidung takde la tetiba mancung pulak. Bibir munggil pulak.

Bukan perasan sorang-sorang ye.. cewahh kembang semangkuk bila ramai puji 



Apa rahsia ????

Selain set hamil shaklee




sama memang makan ini sebelum pregnant lagi. Pregnant kena stop ye makan vitamin E sebab antioksidan dia tinggi. tak sesuai untuk ibu hamil. Tepek kt muka buat masker boleh. Best..rasa moist gitew





ingat ye..makan vitamin hari ni bukan 3hari terus muka cantik, mulus, gebu. Vitamin ni dari bahan semulajadi.takde bahan kimia so ambil masa. Bila ambil masa ianya selamat la. Ni 3 hari nak terus cantik tak dapat la ye. Bahaya pada kesihatan.

Kalau rasa nak cun melecun raya ni ambil la sekarang. jangan tunggu esok raya baru nak tepek kat muka.

Cerita pasal kulit muka saya di entry sebelum di boleh baca kt sini. Muka zaman sebelum kawen. Buruknyer kalau tengok balik. Hahaha kutuk diri sendiri takpe. 


Jom cantik Aidilfitri ni. Mesti PILIH vitamin E Shaklee.. hihihiihii

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments