Telekung untuk kanak-kanak

Monday, April 21, 2014

Melentur buluh biarla dari rebungnya. Arreessa dah pandai request nak telekung macam mama. Kalau kita pakai yang kaler-kaler dia pun nak juga. Jadi belikan la 1 untuk dia. Semangat dia nak solat.

Ainul beli telekung ainul & Arressa dekat Bydasharis. Serius kain memang best. sejuk je. 

Ini telekung Arreessa. mama dia punya sama je colour so tak perlu la tunjukkan 




yang lagi best...

dapat bag sekali. jadi senang untuk dibawa ke mana-mana




Korang boleh pilih nak warna apa. Untuk anak-anak ada saiz nya




Korang yang nak tempah tu boleh la contact Facebook : Bydasharis


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments