Salon Muslimah di Seksyen 7 Shah Alam

Monday, April 21, 2014


Siang tadi berjaya juga ke salon.lama nak ke sana tapi ada je halangan.balik je dari jakarta memang tekad nak pergi jugak.dah tak tahan dengan rambut yang serabai..hihi
Salon Muslimah Az Zahra di Seksyen 7 Shah Alam.lokasi salon ni senang je.deret butik fareeda , pearl haya. Tingkat atas EDZ. Senang kan nak cari.

bila sampai je disambut oleh deko yang cantik.sejuk je mata memandang



Salon ni dibuka jam 10.30pagi sehingga 8.30malam.

Ainul sampai awal 10.26pagi.tak sabar punya pasal.nasib baik dah buka.

masuk je nampak 1 ruangan besar.salon yang bersih dan selesa




Ruangan menunggu..tapi ainul datang awal so saya pelanggan pertama. Kalau datang weekend kena buat appointment dulu tapi datang weekdays tak payah sebab tak ramai pun.Ainul sorang je tadi.best gilerrr





ready untuk cut & wash...

ada massage sekali kat kepala & bahu.sedap la sangat.lega lenguh lenguh badan.

Harga mahal tak???

cut & wash hanya RM43 je tau...

Murah giler kottt..mana nak dapat harga macam tu kat Shah Alam ni


Apapun sangat puas hati..insyaAllah akan datang lagi..

SPA pun ada juga.nanti nak try urutan pulak..


yang belum cuba...pergi cuba tauuu ♡♡♡





LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. Mahal laaa cut wash rm43. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. rasanya ada je salon yang bagi harga 35 area shah alam ni

      Delete
  2. share lah kalau jumpe yg lg murah dr ni..

    ReplyDelete