REBUT!!!!!!!!!!!!! Promosi ESP Shaklee Bulan Mac 2014

Thursday, March 13, 2014

ESP murah, kulit cantik, kurus, shaklee


Promosi HEBAT Mac 2014 ini dimana  ESP Shaklee beli 6 FREE 1 tin lagi



ESP tu apa? 

Info pasal ESP boleh baca di entry ini

INFO ESP SHAKLEE



ESP ini untuk siapa?? Siapa yang memerlukan ESP???



Testimonial Pengguna ESP Shaklee

1. Turun berat dengan ESP





Nak share testi diri sendiri..
Sebln yg lalu saya ada kongsi d sini..time tu turun 4-5kg slps sebln lbh..

Skang dah 3bln lbh consume produk diet shaklee..
Mmg berkesan bg saya yg g***k keturunan dan rangka besar ni..mmg xsangka..
Uncang perut pn dah jd kecik.
Total lost 8kg
Kolesterol back to normal
Semakin cergas
Dah senang nk jg mkn..
Perubahan yg sgt saya puas hati..

Percayala berkesan utk anda juga!!++ yg sblm ni kecik molek slps je naik badan..mmg lg mudah nak turun..

Shaklee best!diet pn jd best




3 bulan consume ESP 



2. Anjalkan payudara & punggung






3. Cergas & production susu di bulan puasa





ESP + PD+ KURMA sangat membantu dibulan mulia.kalau tak minum rasa lemas semacam.nak pump pun tak larat



ESP mmg sangat membantu to keep me alert & active during the day sebab compare berpuasa last year x ambik ESP dengan puasa this yer ambik ESP, memang terasa jauh bezanya




4. Kulit cantik, putih, gebu



jerawat berkurang, kulit tak kering.



kulit bertambah gebu, berseri, dark circle hilang


5. Milk booster







6.  Ibu dalam pantang


esp dalam pantang bersalin, sihat, segar, luka cepat sembuh

Bersalin czer

esp dalam pantang bersalin, sihat, segar, luka cepat sembuh

esp dalam pantang bersalin, sihat, segar, luka cepat sembuh



7. Memberi tenaga atau energy booster







)



                                                                         Resepi ESP



ESP Shaklee bersama Oreo


)


Resepi ESP banana Strawberry

  )


Anda boleh memesan product ini melalui



    

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments