Last offer harga MURAH vitalea Shaklee: Multivitamin pertama dunia

Friday, February 28, 2014





Hari ini Last offer harga MURAH vitalea Shaklee. Vitalea ni merupakan Multivitamin pertama dunia. Kalau nak tahu nama vitamin pun di ambil sempena nama vitalea ni.HEBAT tak??

Ini dia multivitamin pertama dunia





Vita-lea Shaklee Adalah Multivitamin Terbaik

Merupakan multivitamin terbaik yang terkemuka dan lebih komprehensif kerana mengandungi 23 vitamin dan mineral kritikal dalan jumlah yang seimbang untuk memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

tahukah anda vitalea Shaklee

  • 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca daripada radikal bebas
  • 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan tulang
  • 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan rentak jantung, otot, dan fungsi saraf
  • 2 kali lebih Beta karotenauntuk membentuk vitamin A yang lebih biopotent
  • 3 kali lebih selenium untuk melindungi paru-paru, kolon dan prostat
  • 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong proses pembinaan tulang
  • 6 kali lebih boron untuk menyokong kesihatan tulang
  • 10 kali lebih Biotin yang menyokong proses pengeluaran tenaga




kandungan vitalea shaklee

Kebaikan Multivitamin Vita-Lea Shaklee

Multivitamin terbaik Vita-Lea Shaklee juga menggunakan Sistem Penyerapan Bioaktif berpaten eksklusif untuk Shaklee untuk meningkatkan penyerapan asid folik iaitu nutrien penting untuk kesihatan keseluruhan sel.


Vita-Lea Shaklee menjalani 349 ujian kualiti yang paling ketat untuk menjamin keaslian dan keberkesanan produk.



Siapa Memerlukan Multivitamin

  • Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang
  • Individu yang tidak lengkap diet hariannya
  • Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
  • Remaja yang sedang membesar
  • Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
  • Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
  • Individu yang menopous
  • Wanita yang baru bersalin
  • wanita hamil yang mengalami masalah HB rendah





Testimonial Vitalea Shaklee

Testimonial Vitalea : Ayah ada darah tinggi makin sihat





Ashikin Amir
♥♥ Testimoni terbaru Vivix Shaklee,Vitalea dan Herblax ♥♥

Abah sy bakal berumur 57 tahun utk tahun ni. Memang ada darah tinggi. Kalau dah kena....memang muka naik merah2 dan pening. Kena banyak rehat dan tak boleh stress.

Sy bagi abah vitalea (sebab abah request nak mulitivitamin shj,malas nak makan banyak2 vitamin). So for a start, dia makan vitalea dulu dan sy nampak dia makin sihat sikit.


Sy minta dia ambil vivix juga sebab diserang lagi darah tinggi buat kali kedua. Yela anak mana yg sanggup nak tengok bapak sakit kan? Korang sanggup ke? Sy tak sanggup
Lepas dia ambil vivix semalam,hari ni nampak sihat! Syukur pada Mu Ya Allah

Kemudian abah sy ada sembelit sejak dulu lagi dan susah buang air besar. So sy bagi dia herblax utk “cuci perut” bagi senang lawas.
Mula2 sy minta dia ambil 2 biji dulu...tapi takda kesan...so sy sarankan ambik 4 biji terus (2x seminggu shj) lepas dia ambil herblax 4 biji...abah sy cakap dia membuang sampai 4x dalam satu hari! Bukan cirit birit tau....tapi membuang macam biasa dan dia rasa lega sgt.

So hingga saat ni,sy akan make sure abah sy ambil vitalea,herblax dan vivix (kongsi dgn mama sy). Ouh ye mama sy nampak semakin muda ok! Sampai sihat la dan mampu berjalan sekitar Jakarta utk shopping sakan...hehehe...

Satu family sy amalkan suplemen shaklee. Sy nak keluarga sy sentiasa sihat (dgn izinNya). Sebab kesihatan mereka takkan dapat dijual beli dgn barangan mewah berjenama.
Kesihatan NO 1.

"Kita berusaha. Allah yg menentukan"

Sy dah berikan yg terbaik utk keluarga sy.

Anda bila lagi?



Testimonial Vitalea : Luka jahitan lepas bersalin cepat baik




Murni Fairouz
Salam. Nak share sket pasal pengalaman consume set berpantang shaklee masa bersalin anak kedua. Saya amalkan Vitalea, Bcomplex, Vitamin C dan Zinc + ESP konsisten. Alhamdulillah..Nak compare dengan time berpantang anak pertama memang jauh beza. Paling rasa teruja bila luka jahit dalam 3 hari dah sembuh. Lepas tu cergas & sihat je rasa badan, rambut serius x gugur, kulit muka memang cantik. Dan yang paling best susu ibu banyak. Syukur sangat..Thanks Shaklee! Memang berbaloi.






SMS/ Whatsapp / call ke 013-3612717 

email : ainulfadzilah@gmail.com

FB : https://www.facebook.com/ainul.mustafa

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments