Car Boot Sale USJ 9 pada 2 Mac 2014

Wednesday, February 19, 2014

Sabtu 2 Mac ni ni mari kita ramai-ramai memeriahkan car boot sale di Masjid Al-Falah USJ9. Apa yang best mesti la product homemade dan murah. 



Pada mereka yang suka makan cake, cupcakes tu moh terjah ke car boot Aneka Rasa Food. Pengunjung terawal ada hadiah misteri lagi..






Nak order cake untuk birthday, majlis apa-apa pun boleh. Contact je puan Jue kita ni..

Cake apa yang menarik??

semuanya menarik.. kecur air liuq mak buyong ni tau... yumyummm


boleh tengok-tengok di blog Aneka Rasa Food 

Jangan lupa car boot sales 2 mac ni ye







LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments