Western food di shah alam yang sedap: Big Brother

Tuesday, January 28, 2014


Tekak teringin nak makan western food.kat shah alam sekarang pun dah banyak restoran western food.jadi tak perlu pergi jauh nak makan kan..

Adik Ainul yang cadangkan restoran ni.sedap katanya.jadi kita try la kan. Nama restoran Big Brother di sekayen 7 shah alam.Spesifik lagi restoran ni terletak di seksyen 7 belakang jakel dan bertentangan dengan hospital baru shah alam.
Suasana restoran yang relax dan selesa.bila buka menu pun semua menarik & teruja nak merasa semua.

Pilihan saya macam biasa la haruslah lamb :)
Dengan harga yang berpatutan dan saiz hidangan yang sangat besar.boleh kongsi 2 orang. Rasa pun not bad.sedap jugak.

Kawan -kawan yang makan spegetti pun cakap rasanya sedap
Siapa yang teringin nak makan western tu datang la ke big brother ni.

Cuba tengok ni...sampai 3 ketul lamb tau.jenuh berjoget la anak dlm perut mama..

Air ke suap? Serius besar sangat cawannyer.nk minum pun malu malu.tp puas hati 

spagetti yang sedap...


Restoran yang patut dikunjungi...

siapa ada cadangan western food restoran yang best lagi??


Jom MENANG RM100 korang !!!! Tengok video je pun...

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. assalamualaikum, hi, cuba try makan kat western hard rockers burger and grill cafe terletak kat gombak arah ke karak dan uia..tepi jalan je berhadapan dengan petronas dan shell yang ada starbucks and mcd..harga pon berpatutan

    ReplyDelete
  2. Tengah survey utk mkn2 bersama ank2 celebrates birthday ank bkngsu yg kebetulan balik cuti sen break & iur wedding anniversay ke 27 ikut thn hijrah pd maulidurrasul, also sempena ank kedua yg baru grad seot lps & dah dpt kerja.....semoga kmi sentiasa dilimpahi rezeki olehNya

    ReplyDelete