Shaklee halal ke??

Tuesday, January 21, 2014





Kecoh pasal ni setiap tahun.. tapi takpa kali ni JAKIM dah menjawab persoalan anda



pasal isu lecithin tak halal pun sudah saya kupas dahulu




Refer SINI




Info untuk perkongsian bersama




INFO

“GELATIN SOURCE IS BOVINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah gelatin lembu
“GELATIN SOURCE IS PORCINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah gelatin babi
“GELATIN SOURCE IS BOVINE ANDA PORCINE” – maksudnya gelatin yang digunakan ialah campuran gelatin lembu dan babi
“VEGICAPS” – maksudnya kapsul yang digunakan adalah kapsul dari sumber sayuran.



semoga perkongsian ini dapat menjelaskan segalanya..


lecithin shaklee


Displaying 20140121_101234.jpg



ada no KKM tau

Displaying 20140121_101226.jpg





LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments