Menyusu boleh menyebabkan payudara jatuh ?

Monday, January 13, 2014




Ko jangan breastfeed anak ko nanti breast jatuh tak cantik? nanti husband cari lain?? errrrr betul ke bohong ni? Mitos ke apa ni..

Mula dulu macam percaya je cakap orang. tapi bila dah mula breastfeed dan pengalaman sendiri sebenarnya tak pun. Bohong belaka. Menyusu la buat breast makin mantop. Tak percaya?? sila la menyusukan anak anda. Harus para husband terbeliak bijik mata.hahahaha 18sx ye.. sila tutup jika anda bawah umur.

Semua nak body HOT meletop macam kim Kardasian, Beyonce... 






Tapi mungkin mereka buat plastik surgery tak. Zaman sekarangkan boleh letak silikon dalam payudara.errrrr scary jek. 

Lepas tu ada macam-macam product sapu. makan la untuk kasi besar payudara. Tengok macam dari China je. Scary jugak nak guna. Apa entah kandungannyer. Halal ke. sekali nak besar jadi breast cancer pulak. 


Cara memantapkan payudara dengan cara yang selamat , berkesan & halal











Ni baru sikit je testimonial. Banyak lagi nak share .. nanti kita share

Jangan ingat ESP, alfalfa untuk banyak kan susu je.. tapi ianya juga anti kanser, ketatkan yang tut & mantop kan payudara

Sempena promosi Alfalfa bulan ni.. Harga bawah RM50 tau dengan 330bj. InsyaALLAH 1001 manfaat kita boleh dapat dari alfalfa ni.


Ini dia rupa alfalfa pojaaan ramai




Set SPECIAL Jan 2014 


ESP + Alfalfa..Harga biasa RM213

Harga luar biasa nak bagi below than RM180

SUPER JIMATTTTT


Nak order???

SMS/whatsapp  " SPECIAL " ke 0133612717


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments