Lecithin Shaklee : Betul ke dapat turun kan berat??

Wednesday, October 09, 2013

Product HOT sekarang !! Kat FB sahaja news feed penuh dengan ini. Dulu masa Ainul buat set kurus ni ramai focus set bf.Sekarang ni ramai pulak focus set berhantu ni. Murah dan berkesan..





Makan apa jua product, pemakanan kena la jaga jugak. ini telan vitamin itu ini tapi makan nasi lemak, kfc, mcd 2-3 pinggan.. senaman atau keje-keje rumah yang boleh kuar kan peluk taknak buat.macamana nak kuruih???

Suka Shaklee sebab ianya memang ambik masa tetapi takde pantang larang yang merepek contoh tak boleh makan karbohidrat la..makan protein je la.. protein banyak dalam badan boleh sebab buah pinggang rosak. Jadi makan biar la seimbang ikut piramid makanan

Harga lecithin ni MURAH je.. RM50 untuk 180bj. Sangat la mampu beli kan..


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments